Förändras och utvecklas!

DSC_7936_Fotor
Tänk att jag hittat vad jag vill göra. Tack Jonna Jinton!

Imorse gick jag ut i skogen med kameran innan solen gått upp. Jag promenerade ut i det becksvarta mörkret och gick till den lilla sjön som ligger strax intill Gånghester. Jag höll alla tummar och tår om att älvorna skulle dansa över sjön, men tyvärr. Däremot var skogen helt tyst och sjön låg blank och fin. Jag riggade upp kameran på ett bord som fick agera stativ och började fota. Foto på foto på foto. Helt plötsligt insåg jag, men gud, det är ju DET HÄR jag vill göra. Det är ju SÅ HÄR jag vill fota! Aldrig har något känts så rätt.

På vägen hem lyssnade jag på podcasten ”Källan” där Jonna Jinton intervjuas och jag blev så inspirerad av hennes berättelser om att våga ta steget, att göra det man älskar och att inte skrämmas av det! Det var ett perfekt avsnitt för mig just då och jag är på rosa moln nu. Ikväll ska jag fundera mer över hur jag kan utveckla det här. Tack! 🙂

Annonser

Om saraforsberg

LCHF, träning, friluftsliv och starka åsikter. Den dagen jag inte säger vad jag tycker längre har något gått sjukt fel!
Det här inlägget postades i Bilder på mig, Bohemskt, Friluftsliv, Må bra och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s